Opheffingsuitverkoop: Totale leegverkoop!  Klik hier

Het verhaal achter Stellio Interieur!

Stellio Interieur is een uniek, eigentijds en flexibel woonconcept. Alles draait om optimale woonbeleving. In onze sfeervolle stijlkamers doet u inspiratie op. Wij adviseren u, denken mee in oplossingen en maken samen met u de beste keuze. Vervolgens zoeken wij daar onze allerbeste professionals bij.

Stellio Interieur werkt met partners die de hele afwerking van de woning vakkundig voor hun rekening nemen. Denk hierbij aan het plaatsen van keukens, aan schilderwerk, stucwerk, behangen en zelfs installatiewerk

Wie zijn de mensen achter Stellio Interieur?

Achter Stellio Interieur zitten mensen met een grote liefde voor wonen en architectuur. Die u graag adviseren én ondersteunen. Wij praten dan ook over adviseurs in plaats van verkopers.

Experience Center

Bezoek in ons Experience center voor inspiratie en deskundig advies. Speciaal voor u heeft Stellio Interieur een aantal mooie stijlkamers opgesteld. Welkom!

In ons Experience center bezoekt u stijlkamers voor inspiratie. Speciaal voor u hebben wij hier een aantal mooie interieurs opgesteld. Uiteraard bieden we naast een kopje koffie een deskundig advies. Hartelijk welkom bij Stellio Interieur.

Showroom

 

Stap 1: Laat u inspireren

Op de begane grond vindt u de sfeervolle showroom van Stellio Interieur. In maar liefst zeven verschillende stijlkamers ontdekt u de verschillende woonstijlen. Klassiek, landelijk, industrieel en modern. Maar ook combinaties van deze woonstijlen.

In de stijlkamers bekijkt u onze meubels. Maar ook de verschillende vloeren, kleden en woonaccessoires. Elke drie maanden worden de stijlkamers vernieuwd. Gebaseerd op de laatste woontrends. 

Producten 
Stap 2: Stel uw product samen in onze productwereld

De toer door onze showroom eindigt op de bovenverdieping: in onze productwereld. Hier bekijkt en test u onze producten. Alles is op maat samen te stellen. Bespreek met onze adviseurs uw wensen voor een meubel op maat.

Studio

Stap 3: Ontwerp met onze adviseurs uw interieurplan op maat

Heeft u een keuze gemaakt? In onze speciaal ingerichte tekenstudio gaan we voor u aan de slag. Onze adviseurs maken hier alle ontwerpen. Het interieurplan sluit volledig aan op uw wensen. Ook de offerte ontvangt u op maat.

Stellio® Interieur
Vaste openingstijden
  • Vrijdag 10:00-21:00 uur
  • Zaterdag 10:00-16:30 uur

Buiten de openingstijden kan een afspraak gemaakt worden (ook ’s avonds):

Maak een afspraak