Opheffingsuitverkoop: Totale leegverkoop!  Klik hier

Precies onze stijl en is hiermee ook aan onze verwachting voldaan

  1. Contact is ontstaan door bezoek aan de winkel ivm opening van het nieuwe concept Stellio (n.a.v. advertentie in de kranten)
  2. Ondanks het aantal bezoekers op deze avond werden we aangesproken en werd ons aangeboden een afspraak te maken voor Interieuradvies. Ivm toekomstige vernieuwingen hebben we hiervan gebruik gemaakt.
  3. De afspraak hebben we later telefonisch gemaakt en zijn hartelijk ontvangen en hebben onze wensen kenbaar gemaakt. (ps. De koffie stond altijd klaar)
    Vervolgens is een voorstel gemaakt van enkele zitmeubelen met een kleuradvies. Na enkele bezoeken hebben we een keuze gemaakt.
  4. De producten die we hebben afgenomen zijn: 2,5-zits bank, 2 x lage Fauteuils , 2x fauteuils tbv erker alles in stof. Daarnaast raambekleding: Dupli en inbetween en behang voor schouw.
  5. De mogelijkheden voor maatwerk zijn aangeboden en uitgevoerd. De kleur saus van de muur vonden wij te donker, en hebben gekozen voor een lichtere kleur. Veder zijn de kleurencombinaties op alle producten perfect en naar tevredenheid.
  6. Wat betreft het concept in uw winkel was dat precies onze stijl en is hiermee ook aan onze verwachting voldaan.
  7. Wat betreft service als we kijken naar de zitdiepte stoelen zijn wij hierover tevreden.

Waardering uitgedrukt in cijfers:

- Advies en deskundigheid        8
- Kwaliteit                                   8
- Collectie ( mogelijkheden )      8
- Prijs                                          7
- Service                                     8

 

Ga terug naar het referentieoverzicht