Opheffingsuitverkoop: Totale leegverkoop!  Klik hier

Nu heb ik meubels die niemand anders heeft

Een nieuwe woning dwingt je meestal ook tot aanschaffen van nieuwe meubels. Je oude zijn te klein of te groot misschien wel gedateerd. 

Mijn nieuwe buren hebben een inbouwkast opmaat laten maken en laten mij het trots zien. Mijn interesse is gewekt als ik het resultaat zie. Geen spaanplaat maar stevige planken. Diverse roedes om je overhemden en pantalons op te hangen. Een schoenenrek en diverse lades om sokken of doeken in op te bergen. Zij hebben samen met Stellio interieur de kast ontworpen. Het plaatsen van de kast was binnen een dag gerealiseerd zonder noemenswaardigheden. Oh wat lekker als jezelf al weken zitten te irriteren aan een arrogante en onverschillige keukenleverancier. De klapdeurtjes die zijn gebruikt zorgen voor een frisse uitstraling. Ze zijn dik tevreden. 

Na een lange en mislukte zoektocht voor nieuwe meubels kwam het verhaal van mijn buren weer naar boven. Ik ben naar Barneveld gereden en bij Stellio binnengestapt. In de winkel waren verschillende stylen van woonkamers van modern tot klassiek. Wat ik zocht stond er niet tussen. Ik ben toen geholpen door Nico en heb verteld wat ik aan meubels zocht. Gelukkig was er een mogelijkheid de meubels te maken die ik in mijn hoofd had zitten met de maten die precies in mijn woonkamer tot zijn recht komen.

Nu heb ik meubels die niemand anders heeft en die precies in mijn woning passen. De conclusie die ik heb getrokken is om te luisteren naar mensen met positieve verhalen. Als eigenwijs persoon is dat wel lastig. Nu ben ik blij met mijn unieke meubels die bij mijn woonstijl passen.

Dank Stellio.

Martin uit Amersfoort

Ga terug naar het referentieoverzicht