Opheffingsuitverkoop: Totale leegverkoop!  Klik hier

Stellio is Top. Met een hoofdletter!

Hoe kennen wij van manen wonen, nu stellio? In onze vorige woning hebben wij vloerbedekking, vinyl, screens en zonneschermen bij van manen wonen betrokken. Na ongeveer twee jaar gingen van de zonneschermen de naden defect. Door van manen en fabrikant kosteloos nieuw doek gemonteerd, Dat is Service met een hoofdletter.

2016

Onze woning verkocht. Appartement gekocht. Maar dan komt het , wie wordt de stukadoor ,wie de schilder enz enz. Bij een aantal zaken wezen kijken, geen goed gevoel, men leeft niet mee. Men kiest voor omzet en marge. Daarna weer naar Nico van Manen, nu Stellio. Doorgenomen wat onze wensen waren.

Demontage / Sloopwerk hebben wij in eigen beheer gedaan. Met Stellio alle toeleveranciers besproken. Stellio heeft een planning samengesteld welke aan alle toeleveranciers zoals stukadoor,electricijn,schilder,keukenplaatser,badkamer plaatser is verzonden. Geen reactie is definitief.en is dan ook zodanig uitgevoerd.

Wat zijn de zoal uitgevoerde werkzaamheden geweest. De eerste week alles slopen in eigen beheer. Daarna de volgende items.

1. De kast die wij van de vorige bewoners hebben overgenomen is door Stellio gedemonteerd ,ingepakt,meegenomen, opgeslagen. Kosteloos.
2. de electricijn heeft alle benodigde gleuven in muren gezaagd tbv leidingen en schakelaars weggewerkt
3. Stucadoorsbedrijf  welke alles afplakt en niet knoeit en daarnaast een vakwerk levert met uitmuntende kwaliteit. Alle muren en plafonds gestuct. Super.
4. Stucadoor gereed schilder er in met een peloton medewerkers die ook in avonduren en op zaterdag komen werken, het gehele huis geschilderd. Enorme kwaliteit van hoog niveau werk geleverd. Tussen schilderwerk door zijn badkamer en keuken gemonteerd en samen met schilder een plaatje van gemaakt.
5. Stellio monteerde hoge plinten in gehele woning.
6. Stellio monteerde electric screens.
7. Stellio monteerde horren,rolgordijnen,inbetween,plizee,luxaflex.
8. Stellio monteerde in gehele appartement een jumpax isolatie vloer met een geluid reductie va 12 dba , uniek super.
9. Over de jumpax vloer is een pvc vloer gelijmd van een bijzondere kwaliteit die gelijkwaardig is aan een vol eiken vloer. Tussendoor komt de electricijn even alle zaken terug plaatsen en aanpassen.
10. Stellio monteerde en plaatst als laatst de kast in de slaapkamer terug. 

Wij zijn super tevreden over de werkzaamheden en planning van Stellio. Niets is te veel ,alles kan.
Voor advies en deskundigheid geven wij als cijfer een 9
Voor de echt super hoge kwaliteit een 10.
Voor hun collectie een 9
Voor hun prijs kwaliteitverhouding een 9
voor hun SERVICE een dikke 9
Stellio is Top. Met een Hoofdletter!

Groet Henny & Henk van den Hoorn.

Ga terug naar het referentieoverzicht