Opheffingsuitverkoop: Totale leegverkoop!  Klik hier

Stoel op maat

Stoel op maat - Stellio interieur

 

Stoel op maat

Stel in een aantal stappen eenvoudig uw ideale stoel op maat samen. Klassiek, modern of landelijk. De mogelijkheden zijn eindeloos. Creëer samen met Stellio Interieur uw stoel op maat. Zo vindt u altijd wat u zoekt.

Het model: kiest u voor een stoel met of zonder armleuning? Een stoel zonder armleuning past beter onder het tafelblad. Zo kunt u de stoel altijd goed aanschuiven. Een armleuning biedt extra comfort. Ideaal voor een avond lang tafelen. 

stoel op maat - stellio interieur

De poten: u heeft de keuze uit houten poten, maar ook metalen poten. In allerlei soorten en maten.
De bekleding: bij Stellio Interieur heeft u de keuze uit een eindeloze selectie kwaliteitsstoffen, de lederlook of echt leder. In uw gewenste kleur.
De rugleuning: maak het design af van uw stoel af met de rugleuning. Denk aan een standaard gladde rugleuning, een carré stiksel of een leuning met knoppen.
De afwerking: kiest u voor geen stiknaad, een standaard stiknaad of een dubbele stiknaad? Of juist afgebiesd? Alles is mogelijk.  

Wilt u graag meer informatie over onze stoelen op maat? Onze adviseurs geven u graag een passend advies. Tijdens onze vaste openingstijden bent u van harte welkom in ons Experience Center in Barneveld. Daar geven wij u de gelegenheid om kennis te maken met de verschillende stijlen en mogelijkheden die Stellio u te bieden heeft. Of maak gerust een vrijblijvende afspraak om meubelwereld te komen ontdekken. Welkom bij Stellio Interieur!

Stellio® Interieur
Vaste openingstijden
  • Vrijdag 10:00-21:00 uur
  • Zaterdag 10:00-16:30 uur

Buiten de openingstijden kan een afspraak gemaakt worden (ook ’s avonds):

Maak een afspraak